Sverigedemokraterna, Sveriges rätta ansikte? / Analys

Som en icke-religiös och emot religiösa lagar, oavsett om de är islamiska, kristna eller judiska måste jag säga att det finns tolkningar som är extrema och skadar människor. Grupper med extrema åsikter utnyttjar religiösa tron och värderingar för att uppnå sina omoraliska och ofta kriminala mål, liksam maktövertagande och ekonomiska vinster. Det uppenbara exemplet är hur Hitler och den kristna kyrkan utnyttjade kristna värderingar för att neutralisera miljontals godhjärtade européer för att i lugnt och ro utrota miljontals judar. Hitler och den kristna kyrkan behövde inte oroa sig för massuppror. Jag ser på samma sätt hur vissa grupper utnyttjar islamiska tron för att uppnå sina kriminella mål. För mig har detta ingenting med islam eller kristendom att göra. Det är en tolkning som vissa grupper gör. Det finns däremot andra tolkningar som är mycket humana. På samma sätt ser jag att  Sverigedemokraterna utnyttjar det svåra ekonomiska läget och folkets ickekunnande samt deras rädsla för Islam, muslimer, afrikaner, invandare, ickeeuropéer för att plocka politiska och ekonomiska  vinster vilket de har lyckats bra med också.

Utlänningar har inte försämrat Sveriges ekonomi. Regeringsmedlemmar består inte av ett antal domskallar (inte de flesta iallafall) som inte vet vad de gör. De vet exakt vad de håller på med. Om man inte tar in flyktingar, eller om man inte beviljar uppehållstillstånd till ett antal tusen individer i Sverige årligen vet vi att Sveriges befolkning kommer att sjunka och Sverige kommer att vara ett ödesland i 200/300 år. Dessutom för varje 20 åring som Sverige beviljar uppehållstillstånd kommer landet att på en gång vinna miljontals kronor. Tänk hur mycket staten betalar för ett barn som bildas från den första sekunden i sin mors mage tills barnet är 18/20 år gammal. Sverige betalar miljontals kronor tills ett barn når vuxenåldern. Man ger uppehållstillstånd till en ung individ och betalar tre till fem år för att han/hon ska lära sig språket, utbilda sig antingen på gymnasium eller ta en yrkesutbildning, sedan börjar denna individ jobba och betala skatt och tjäna välfärden. Tänk hur mycket Sverige och svenskarna vinner på varje individ som man beviljar uppehållstillstånd till. Även om ett antal procent av dessa invandrare blir sjuka, kriminella och hamnar i marginalerna vet staten att man kommer att vinna stort i det långa loppet. Sverigedemokraterna vet mycket väll att det är så. SD:s riksdagsledamöter är inte idioter som inte fattar. De är mycket intelligenta individer med en smart men kriminell hjärna som försöker lura enkla människor för att få röster vilket leder till politiska och ekonomiska vinster för dem.

SD är enbart 5% av den svenska befolkningen som har rösträtt. Jag vet att det finns en dold rasism och ett brett diskrimineringstänkande i Sverige. Men det finns miljontals svenskar som är godhjärtade och på samma sida som vi befinner oss. Det gäller att hitta dem goda och samt ta avstånd från de onda som tänker som SD men säger ingenting och håller upp ett sken för att vilseleda. Och jag vet av erfarenhet att många av de onda individerna (svenskar och utlänningar) har systematiskt blivit rekryterade och jobbar på Migrationsverket, domstolarna, skolor och universitet, socialtjänsten, polisen och andra organisationer som jobbar med invandrare i syfte att göra livet svårare för dem och pressa ner dem så mycket det går. Det är dem som är oerhört farliga och det är dem som jag ogillar.

Det ekonomiska läget och Sossarna är en stor anledning till denna misstro. Socialdemokraterna idag är inte det parti som byggde landet och folkhemmet. Socialdemokraterna de senaste 20/30 åren har varit ett gäng arroganta individer som drabbades av maktkorruption och trodde att ingen kunde skaka dem. Det är därför de gjorde i princip vad de ville med landet. På samma sätt, tycker jag, om Moderaterna/alliansen drar slutsatsen att de sitter säkert för en längre period kommer de att förstöra välfärden helt och hållet och skada miljontals av svenskarna som befinner sig lite lägre i det ekonomiska ordningen. Den senaste statsministern Göran Person var snarare en Moderat i socialdemokratisk kostym vilken både skadade landet och förtroendet hos arbetarklassen. Det krävs många år och hårt arbete för att få folkets förtroende tillbaka. Mona Sahlin tycks vara på rätt väg för att bygga ett solidariskt ledarskap tillsammans med andra partier och så småningom vinna folkets förtroende tillbaka. Det kommer att ta många år. Socialdemokraterna hade blivit så arroganta att de inte ville släppa in något annat parti i regeringen och de styrde landet såsom att ingen kunde dra dem ner från tronen. Detta är inte fallet längre tack vare svenska folket.

Jag har varit soffliggare i tio år och just detta år valde jag att gå och rösta eftersom jag inte ville ge Sverigedemokraterna en chans med mitt icke-ställningstagande, fast att sitta hemma i sig är ett ställningstagande. Hur som helst är det bra att Sverigedemokraterna är i riksdagen. Detta visar att Sverige inte är bättre än Belgien, Frankrike, Danmark och många andra europeiska länder. Sverige kan inte längre gömma sig bakom en falsk fasad.

Samuel E. Rajeus/ Redaktör / SERP

Please view the feedback on ”Comment” / coming from my Facebook account.

Det här inlägget postades i Politik/svenska. Bokmärk permalänken.