DET RÖDGRÖNA SAMARBETET / SOCIALDEMOKRATERNAS FALL!

Socialdemokraternas egen analys har visat att de fick sitt sämsta val genom tiderna på grund av sitt samarbete med Vänsterpartiet och Miljöpartiet, de gröna.

Med största sannolikhet är den eran förbi att socialdemokraterna kan få egen majoritet och regeringsmakt på egen hand så länge alliansen håller ihop.Det verkar att socialdemokratiska medlemmar och sympatisörer inte begriper det enkla faktum att de måste samarbeta med andra partier för att vinna valet och kunna regera i Sverige i framtiden. De skyller just därför på Mona Sahlin vilket gör att hon ställer sin plats till förfogande. Detta är ett bekymmer för partiet som inte lyckats att få ut budskapet om att man MÅSTE samarbeta med andra partier för att kunna få en chans att vinna valet igen.

Om partitoppar inte fattar det själva och de bränner istället en partiledare med exceptionellt ledarskap då har paritet i sig stora problem med anpassningen med det moderna samhället som kännetecknas av medelklassens och arbetarklassens individualistiska tänkande.

Att de andra partitoppar inte vill ställa sin plats till förfogande är ytterligare ett bevis på att dessa individer tänker mer på sina egna positioner än på Sveriges och svenskarnas bästa.Makt korrumperar.

Det här inlägget postades i Politik/svenska. Bokmärk permalänken.